Jalan-jalan Cari Makan

Jalan-jalan Cari Makan

Chicken Wrap dan Chicken Salad Wrap.Co Breakfast Memang Padu

Chicken Wrap dan Chicken Salad Wrap.Co Breakfast Memang Padu | Harini ai nak berkongsi dengan korang semua. Baru-baru ni ada satu supplier makanan padu yang memang wajiblah korang semua cuba. Bukan apa, homemade makanan yang beliau buat tu memang betul-betul padu. Pada awal nak cuba Chicken salad terus melarat order Chicken Wrap pulak. Ada tau […]

Read More
Jalan-jalan Cari Makan

ShellOut Dapur Dusun Paling Murah Padu Di Ampang

ShellOut Dapur Dusun Paling Murah Padu Di Ampang | Ceritanya kalau dah berkali-kali repeat benda yang sama pasti sedap sampai setiap kali terasa nak makan shellout pasti akan ke Dapur Dusun Ampang. Sanggup datang dari Cheras semata nak dapatkan Shellout ni. Terletak di Ampang, kedai tersebut sentiasa menjadi tumpuan pengunjung, kerana kapasiti kedai kecil tapi […]

Read More
Jalan-jalan Cari Makan
Tempat Menarik

MyBurgerLab MyTown Burger Padu Unik Berbaloi Untuk Mencuba

MyBurgerLab MyTown Burger Padu Unik Berbaloi Untuk Mencuba | Ceritanya kami suami isteri ni, memang suka jalan-jalan cari makan. Kisanya ni sebelum disahkan SLE Flare lagi dan Covids3, Suami yang baik akan cuba tunaikan permintaan isterinya. Disebabkan suami kita selalu banyak luangkan masa dengan sukan, biasalah macam kami belum ada rezeki zuriat lagi, si isteri […]

Read More