Month: May 2022

Tips Pembelian Online

Tampil Anggun Dengan Rekaan Itali Dari Lucca Vudor Singapore

Tampil Anggun Dengan Rekaan Itali Dari Lucca Vudor Singapore | Alhamdulillah, kasut Cikza sampai dengan jayanya, pada awalnya 50/50 sebab jangkaan nak pakai di pagi raya, sekali dapat lepas raya. Tapi syukur dah sampai dari buat tempahan tak dapat langsung, tidak ke hati terluka bagai di robek-robek. Dah berangan nak melawa di pagi raya. Sejujurnya, […]

Read More
Barangan Kecantikan Wanita

RIMMEL Match Perfection Foundation Terbaik Menutup Cela Jerawat

RIMMEL Match Perfection Foundation Terbaik Menutup Cela Jerawat | Ceritanya harini saja nak kongsi pasal barangan mekap yang wajib korang dapatkan. Cikbam suggest pun sebab dah cuba sendiri. Jujurlah kalau bab foundation ni, memang Cikbam pentingkan yang boleh menutuo seluruh cela. Jika sebelum ni, Cikbam dah cuba pelbagai foundation termasuk matte dari jenama biasa-biasa sehingga […]

Read More
Jalan-jalan Cari Makan

ShellOut Dapur Dusun Paling Murah Padu Di Ampang

ShellOut Dapur Dusun Paling Murah Padu Di Ampang | Ceritanya kalau dah berkali-kali repeat benda yang sama pasti sedap sampai setiap kali terasa nak makan shellout pasti akan ke Dapur Dusun Ampang. Sanggup datang dari Cheras semata nak dapatkan Shellout ni. Terletak di Ampang, kedai tersebut sentiasa menjadi tumpuan pengunjung, kerana kapasiti kedai kecil tapi […]

Read More
Resipi Nasi

Resepi Nasi Hujan Panas Paling Senang Cepat Dan Sedap

Resepi Nasi Hujan Panas Paling Senang Cepat Dan Sedap | Baru-baru ni, cerita sebelum raya, suami ada buat permintaan nak ayam masak merah kering-kering dan pedas, secara kebetulan last minute pula ajaklah adik ipar berbuka puasa di rumah. Lama lah tak berbuka puasa bersama-sama since adik ipar no 2 tu dah kahwin, ada 2 lagi […]

Read More