Tips Pembelian Online

Tampil Anggun Dengan Rekaan Itali Dari Lucca Vudor Singapore

Tampil Anggun Dengan Rekaan Itali Dari Lucca Vudor Singapore | Alhamdulillah, kasut Cikza sampai dengan jayanya, pada awalnya 50/50 sebab jangkaan nak pakai di pagi raya, sekali dapat lepas raya. Tapi syukur dah sampai dari buat tempahan tak dapat langsung, tidak ke hati terluka bagai di robek-robek. Dah berangan nak melawa di pagi raya. Sejujurnya, […]

Read More
Barangan Kecantikan Wanita

RIMMEL Match Perfection Foundation Terbaik Menutup Cela Jerawat

RIMMEL Match Perfection Foundation Terbaik Menutup Cela Jerawat | Ceritanya harini saja nak kongsi pasal barangan mekap yang wajib korang dapatkan. Cikbam suggest pun sebab dah cuba sendiri. Jujurlah kalau bab foundation ni, memang Cikbam pentingkan yang boleh menutuo seluruh cela. Jika sebelum ni, Cikbam dah cuba pelbagai foundation termasuk matte dari jenama biasa-biasa sehingga […]

Read More
Jalan-jalan Cari Makan

ShellOut Dapur Dusun Paling Murah Padu Di Ampang

ShellOut Dapur Dusun Paling Murah Padu Di Ampang | Ceritanya kalau dah berkali-kali repeat benda yang sama pasti sedap sampai setiap kali terasa nak makan shellout pasti akan ke Dapur Dusun Ampang. Sanggup datang dari Cheras semata nak dapatkan Shellout ni. Terletak di Ampang, kedai tersebut sentiasa menjadi tumpuan pengunjung, kerana kapasiti kedai kecil tapi […]

Read More
Resipi Nasi

Resepi Nasi Hujan Panas Paling Senang Cepat Dan Sedap

Resepi Nasi Hujan Panas Paling Senang Cepat Dan Sedap | Baru-baru ni, cerita sebelum raya, suami ada buat permintaan nak ayam masak merah kering-kering dan pedas, secara kebetulan last minute pula ajaklah adik ipar berbuka puasa di rumah. Lama lah tak berbuka puasa bersama-sama since adik ipar no 2 tu dah kahwin, ada 2 lagi […]

Read More
Tips Motivasi

Datuk K kagum Tinggi Dengan Kepakaran RichWorks

Datuk K kagum Tinggi Dengan Kepakaran RichWorks | Datuk K kagum Tinggi Dengan Kepakaran RichWorks | Datuk K sama seperti yang lain, sudah tahu benarĀ  tentang RichWorks International Sdn Bhd termasuk pengasasnya yang bernama Datuk Wira Dr Azizan Osman. Malah Datuk Wira Dr Azizan Osman sendiri telah dijemput oleh Datuk K untuk makan malam bersama […]

Read More
Himpunan Doa

Cara Lafaz Niat Puasa Bulan Ramadhan Untuk Harian Dan Sebulan

Cara Lafaz Niat Puasa Bulan Ramadhan Untuk Harian Dan Sebulan | Tak lama lagi dah nak masuk bulan ramadhan. Rasanya pada bulan Rejab ni, pasti ramai yang berlumba-lumba untuk ganti puasa. Alhamdulillah. Tapi Jangan risau, harini saya nak berkongsi lafaz niat puasa bagi mereka yang terlupa. Maklumlah setahun sekali. Pengertian Puasa Dari Segi Istilah Puasa […]

Read More
Informasi Umum

Program Dan Kelas Doktor Azizan Osman Tahun 2022

Program Dan Kelas Doktor Azizan Osman Tahun 2022 | RichWorks International ataupun dikenali sebagai syarikat usahawan latihan bimbingan nombor satu di Malaysia ini, menawarkan pelbagai jenis program pendidikan usahawan. RichWork International diasaskan oleh Dato’ Wira Dr Azizan Osman yang sangat terkenal sebagai jurulatih bertaraf dunia pemasaran dan kepimpinan. Pengalaman Datuk Wira Azizan Osman adalah sejak […]

Read More
Jalan-jalan Cari Makan
Tempat Menarik

MyBurgerLab MyTown Burger Padu Unik Berbaloi Untuk Mencuba

MyBurgerLab MyTown Burger Padu Unik Berbaloi Untuk Mencuba | Ceritanya kami suami isteri ni, memang suka jalan-jalan cari makan. Kisanya ni sebelum disahkan SLE Flare lagi dan Covids3, Suami yang baik akan cuba tunaikan permintaan isterinya. Disebabkan suami kita selalu banyak luangkan masa dengan sukan, biasalah macam kami belum ada rezeki zuriat lagi, si isteri […]

Read More
Diari Pejuang Garis Dua
Diari Pejuang SLE

AKU SLE FLARE LAGI TERMASUK COVID 19 STAGE 3

AKU SLE FLARE LAGI TERMASUK COVID 19 STAGE 3 | Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua, bertemu kita lagi lah lagi ya. Gagah menulis lagi sebab rasa semakin seronok nak berkongsi cerita. Tatkala ianya dicoretkan saya sebagai tuan badan masih lagi berada di hospital menunggu masa dose ubat untuk diselesaikan. Seperti sedia maklum, Saya merupakan penghidap […]

Read More
Tips Kesihatan Wanita

9 JENIS KEPUTIHAN PERLU TAHU SEBELUM RANCANG KEHAMILAN

9 JENIS KEPUTIHAN PERLU TAHU SEBELUM RANCANG KEHAMILAN | Assalammualaikum semua, terima kasih kepada anda semua kerana sudi menjadi pembaca blog kedua kita sehingga harini. Saya nak tanya, pernah tak, korang alami masalah keputihan melampau yang boleh menganggu perjalanan merancang kehamilan. Jika mengikut pengalaman saya, tuan badan pun pernah alami. Peritnya tuhan sahaja yang tahu. […]

Read More